top of page

news and offers | end of year 2022-2023|ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Δίδακτρα | Παράκληση για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΞΓ μας.

Θα σας παρακαλούσαμε να ελέγξετε και να τακτοποιήσετε τυχούσες ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο expert σας δίνεται μεγάλη ευελιξία στον τρόπο εξόφλησης των διδάκτρων. Παρά τούτο, μην παραγνωρίζετε ότι κατά την εγγραφή αναφέρεται ρητά η υποχρέωση σας για εξόφληση τουλάχιστον του 50% των ετήσιων διδάκτρων μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2023.

Η εύρυθμη λειτουργία του συνοικιακού κέντρου μας εξαρτάται από την έγκαιρη καταβολή των διδάκτρων σας, τηρουμένων των διευκολύνσεων που σας δίνονται. Η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται με μετρητά/κάρτα/τραπεζική κατάθεση στην τράπεζα που σας βολεύει σε δόσεις που ορίζετε εσείς (λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω υποχρέωση σας) ή και με ολική εξόφληση με χρήση πιστωτικής κάρτας με έως και 6 δόσεις, η καθεμία των οποίων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 50 ευρώ.Αν δεν σας αφορά το παραπάνω παρακαλώ αγνοείστε το.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Οι προεγγραφές θα ξεκινήσουν στις 29/05/23 και θα ολοκληρωθούν στις 9/06/22 για τους υφιστάμενους πελάτες μας. Λεπτομέρειες και οδηγίες θα σταλούν σε διαφορετικό e-mail. Η διαδικασία θα είναι απλή και θα απαιτεί την υπογραφή αίτησης επανεγγραφής, καθώς και μία μικρή προκαταβολή, η οποία είναι πλήρως επιστρέψιμη σε περίπτωση διακοπής των σπουδών σας.

Με την προεγγραφή εξασφαλίζετε την φετινή τιμή των διδάκτρων χωρίς τις επερχόμενες προσαυξήσεις.

Για την διαδικασία μπορείτε να βρείτε στο πεδίο Useful Links Πατήστε "Προεγγραφή Online" ή πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.expert4english.com/pre-register-online

Αξιολόγηση, λαχνοί

Λάβετε μέρος στην αξιολόγηση του έργου μας! Μένουν μόνο λίγες μέρες! Περισσότερα παρακάτω:

Στο expert κοινό όραμα όλων των συνεργατών είναι ένα πρότυπο σχολείο ξένων γλωσσών που αγκαλιάζει τις ιδιαιτερότητες όλων των παιδιών και δημιουργεί ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών. Το παραπάνω όραμα πλαισιώνεται από την συνεχή επιμόρφωση μας σε ζητήματα σχολικής ψυχολογίας, μεθοδολογίας της διδακτικής αλλά και εξυπηρέτησης. Το expert είναι ένα κέντρο ξένων γλωσσών που αναπτύχθηκε και κατάφερε να αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια δίνοντας έμφαση στις αξιολογήσεις των πελατών μας και ακολουθώντας μία στρατηγική μεγέθυνσης του προγράμματος σπουδών μας σε 3 γλώσσες και όλα τα επίπεδα αυτών. Με μαθητές από την περιοχή του φροντιστηρίου αλλά και από πιο μακριά, αφού πλέον τα εργαλεία της τεχνολογίας, μας βοηθούν να μηδενίζουμε αποστάσεις.

Για να έχουμε λοιπόν επίγνωση των ζητημάτων που χρήζουν βελτίωσης, ζητούμε την συμμετοχή σας στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. Οι απαντήσεις είναι γρήγορες και δεν θα σας κουράσουν καθόλου. Στην δοκιμαστική περίοδο παρατηρήθηκε μέσος χρόνος ολοκλήρωσης 2 λεπτών.

Για να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που συμμετέχετε, θα σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση για 3 κουπόνια των 120€ που θα γίνει τον Ιούνιο του 2023 και θα αφορά το σχολικό έτος 2023-2024. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν και να μειώσουν τα δίδακτρα τμήματος αγγλικών, γαλλικών και γερμανικών. Η συμμετοχή σας στην αξιολόγηση μπορεί να γίνει είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα.

Στην περίπτωση που ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο ανώνυμα είναι αδύνατο να συμμετέχετε στην κλήρωση. Το κουπόνι των 120€ μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε έναν διακανονισμό(σε περίπτωση πολλαπλής φοίτησης, π.χ. Αγγλικά C-senior-Γαλλικά Α1-1). Η χρήση του κουπονιού σε οποιοδήποτε διακανονισμό αποκλείει την δυνατότητα να γίνουν άλλες εκπτώσεις που μπορεί να δικαιούστε στον ίδιο αλλά όχι σε άλλους διακανονισμούς, για παράδειγμα, αν πιστωθεί το κουπόνι στα αγγλικά, δεν θα μπορεί ο διακανονισμός των αγγλικών να λάβει άλλη έκπτωση αλλά στα γαλλικά θα μπορεί.


Για το ερωτηματολόγιο πατήστε το link παρακάτω:


https://forms.office.com/r/AC6L2veBGw
Προσφορά σε σύλλογο

Το κέντρο μας στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο μπλογκ μας:


14 views0 comments

Commentaires


bottom of page